Bojongsari, Padahérang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojongsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPadahérang

Bojongsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padahérang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg