Bondan, Kertasemaya, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bondan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKertasemaya

Bondan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg