Bubon, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bubon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.06
Désa/kalurahan-

Bubon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Bubon, Acéh Kulon