Bugel, Padarincang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Bugel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPadarincang

Bugel nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Padarincang, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745