Bukit Kemuning, Lampung Kalér

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Bukit Kemuning

Peta lokasi Kacamatan Bukit Kemuning
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bukit Kemuning nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Utara, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Utara Citakan:Bukit Kemuning, Lampung Utara


Nuvola filesystems folder home.png