Bumi Agung, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bumi Agung

Peta lokasi Kacamatan Bumi Agung
Propinsi Lampung
Kabupatén Way Kanan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bumi Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Bumi Agung, Way Kanan


Nuvola filesystems folder home.png