Bumi Agung, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Bumi Agung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténWay Kanan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.08.14
Désa/kalurahan-

Bumi Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Bumi Agung, Way Kanan