Bumisari, Cikidang, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bumisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCikidang

Bumisari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikidang, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg