Bunder, Jatiluhur, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bunder
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanJatiluhur

Bunder nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiluhur, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg