Bunijaya, Gununghalu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bunijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanGununghalu
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuh.jamil

Bunijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg