Bunisari, Cigugur, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bunisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCigugur

Bunisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigugur, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Gnome-home.svg