Busungbiu, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Busungbiu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.08.03
Désa/kalurahan-

Ari Busungbiu nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81154.

Citakan:Busungbiu, Buleleng