Cécép

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Cécép nyaéta hiji ngaran nu ilahar dipaké keur ngaranan urang Sunda lalaki.

Asal kecap[édit | édit sumber]

Ngaran 'Cecep' (dibaca Cécép), kawas Asép, mangrupa landian keur budak anu kasep.

Inohong-inohong nu make ngaran Cecep[édit | édit sumber]

Vareasi ngaran[édit | édit sumber]

  • Encép

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Arjuna Wayang.jpg