Cangkakak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cangkakak
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Order: Coraciiformes
Kulawarga: Halcyonidae
Génus: Halcyon
Spésiés: H. cyanoventris
Ngaran binomial
Halcyon cyanoventris
Vieillot, 1818

Cangkakak (Halcyon cyanoventris) atawa katelah ogé manuk hurang nyaéta hiji spésiés manuk ti kulawarga Halcyonidae. Ieu manuk téh éndemik Indonésia. Habitat di wewengkon ranca atawa sabudeureun walungan.

Réferénsi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg