Cangkuang, Lélés, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cangkuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLélés

Cangkuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lélés, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Pelesir & situs arkéologi[édit | édit sumber]

Cangkuang kawentar alatan kapanggihna candi (katelah Candi Cangkuang) deukeut situ Cangkuang, daérah Kampung Pulo.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg