Caringin Nunggal, Waluran, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Caringin Nunggal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanWaluran

Caringin Nunggal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Waluran, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg