Caringin Wétan, Caringin, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Caringin Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCaringin

Caringin Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg