Caringin Wétan, Caringin, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Caringin Wétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Caringin

Caringin Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg