Cayur, Cikatomas, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cayur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Cikatomas

Cayur nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikatomas, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg