Cempakamekar, Padalarang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cempakamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanPadalarang

Cempakamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.