Cengkaréng Wétan, Cengkaréng, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cengkaréng Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanCengkaréng

Cengkaréng Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.