Chun Jung-myung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chun Jung-myung (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 29 Nopémber 1980; umur 38 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Go Yi-seok dina sérial tipi Heart to Heart taun 2015.

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg