Cianting, Sukatani, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cianting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanSukatani

Cianting nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.