Cianting Utara, Sukatani, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cianting Utara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Sukatani

Cianting Utara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg