Ciaro, Nagrég, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciaro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanNagrég

Ciaro nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nagrég, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg