Cibadak, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibadak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBanjarsari

Cibadak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.