Cibadak, Cibadak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibadak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCibadak

Cibadak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg