Cibarégbég, Sagaranten, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cibarégbég
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Sagaranten

Cibarégbég nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sagaranten, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg