Cibatu, Cibatu, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg