Cibatu, Cibatu, Purwakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanCibatu

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg