Cibenda, Parigi, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibenda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanParigi

Cibenda nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parigi, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg