Cibeusi, Jalan Cagak, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibeusi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanJalan Cagak

Cibeusi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jalan Cagak, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.