Cibitung, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cibitung
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7

Cibitung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibitung aya di antara Tambun jeung Cikarang. Di Cibitung loba pabrik ngadeg, nu ku sabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu.

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cibitung loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.

Kantor Kacamatan Cibitung, Bekasi

Angkutan umum[édit | édit sumber]

  1. Koasi Kab. Bekasi K32A Cikarang-MM 2100 (via Cibitung)
  2. Koasi Kab. Bekasi K36 ka Bekasi (via Tambun - Bulak Kapal)
  3. Koasi Kab. Bekasi K36A Cikarang-Cibeel (via Cibitung)
  4. Koasi Kab. Bekasi K39C Cikarang-Graha Prima (via Cibitung)
  5. Koasi Kab. Bekasi K61 ka Delta Mas
  6. Mayasari Bakti AC122 patas ka Senen via Cibitung - Prumpung - Stasiun Jatinegara - Salemba
  7. Mayasari Bakti P9BC patas ka Kampung Rambutan via Cibitung - UKI - Ps. Rebo
  8. Mayasari Bakti P9BC patas ka Kampung Rambutan via Cibitung - Tol Cikunir - Ps. Rebo - Ceger
  9. Maya Raya patas ka Tanjung Priok via Cibitung - Podomoro
  10. APTB Transjakarta 14 ka Kalideres via Cibitung - Koridor 9 - Koridor 3


 t·s·é 

Kabupatén Bekasi, Jawa Barat

Lambang Bekasi.jpg

Kacamatan: Babelan | Bojongmanggu | Cabangbungin | Cibarusah | Cibitung | Cikarang Barat | Cikarang Pusat | Cikarang Selatan | Cikarang Timur | Cikarang Utara | Kedungwaringin | Karangbahagia | Muara Gembong | Pebayuran | Sérang Baru | Sétu | Sukakarya | Sukatani | Sukawangi | Tambelang | Tambun Selatan | Tambun Utara | Tarumajaya



Nuvola filesystems folder home.png