Cibitung, Cibitung, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibitung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cibitung

Cibitung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibitung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg