Cibitung, Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibitung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMunjul

Cibitung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Munjul, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg