Lompat ke isi

Cibodas, Cikajang, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cibodas
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cibodas
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCikajang

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikajang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]