Cibodas, Sukatani, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Sukatani

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg