Cibogo, Lémbang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibogo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanLémbang

Cibogo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg