Cibuluh, Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibuluh
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cidaun

Cibuluh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidaun, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg