Cibuluh, Tanjung Siang, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibuluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTanjung Siang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAéf Saéful Zaman

Cibuluh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg