Cibuluh, Tanjung Siang, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibuluh
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Tanjung Siang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Aéf Saéful Zaman

Cibuluh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg