Cidadap, Cingambul, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cidadap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCingambul

Cidadap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg