Lompat ke isi

Cigandamekar, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cigandamekar
Peta
Peta lokasi Kacamatan Cigandamekar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.32

Cigandamekar nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kacamatan ieu téh hasil tina pamekaran kacamatan Cilimus

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]