Cigelam, Babakancikao, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cigelam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBabakancikao

Cigelam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakancikao, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg