Cigugur Kalér, Pusakanagara, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cigugur Kalér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPusakanagara

Cigugur Kalér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg