Cihérang, Kadugedé, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cihérang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKadugedé

Cihérang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésiaanu cai na herang sareng ciri khas anu béda ti désa nu sanes na nyaéta usaha kantong kertas.ti awit taun 1960an usaha ieu tos di kawitan ku bapa suparta(alm) ayena parantos nyebar hampir sakulibek désa.dupi kintunan kantong na tos dugi ka jakarta,ka bandung sampe aya nu ngintun ka semarang.nyaéta di candak ku saderek didi anu ngagaduhan usaha kuliner khas kuningan(warung bubur kacang hejo) anu nami outlet na BURJO HOLIC.




Gnome-home.svg