Cihuni, Pasawahan, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cihuni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPasawahan

Cihuni nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasawahan, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg