Cijagang, Cikalongkulon, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{kotakinfo Kalurahan 1 nami = Cijagang 2 peta = 3 propinsi = Jawa Barat 4 dati2 = Kabupatén 5 nami dati2 = Cianjur 6 nami kacamatan = Cikalongkulon 7 kalurahan = désa 8 nami lurah = Deden Rusmana 9 luas menurut penggunaan= 523.515 ha 10 luas sawah = 116.205 ha 11 luas tanah kering = 283.740 ha 12 nokat=n }} Cijagang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg