Cijambu, Cipongkor, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cijambu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipongkor
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Elang Kurnia

Cijambu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipongkor, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg