Cijaya, Campaka, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cijaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Campaka

Cijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Campaka, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg