Cijulang, Jampang Tengah, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cijulang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanJampang Tengah

Cijulang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Tengah, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg