Cikaduwétan, Cimahi, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikaduwétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCimahi

Cikaduwétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimahi, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg