Cikalongsari, Jatisari, Karawang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Cikalongsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanJatisari

Cikalongsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatisari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg